(МУСТАЋ ЖОРЖ: писмо посестрими)

Драга посестримо Меланијо!

Пишем ти ово писмо, да ти објасним како ј’ то било и да те ники не лаже и да се не праву којекак’е шпекулације у вези с ови ураган „Ирма“.
ДаклеМ, лежали поред базен у Ковачицу Баћко од Колонију и Дијего Армандо Кузмановић. Њи’ двојица се ту поџапали око тоЈ, да л’ више штети на Општину то што Дијего Армандо Кузмановић пије по гајбу и по пиво дневно ил’ то што иј због Баћков потпис, онијем #жутаћу Кенану, странка отела и спровела у Ковачицу о општински трошак. За све то време Дијего Армандо нервозно преврт’о даљински управљач од телевизор по руке, а оније вр’ био окренут ка небо. Кликћ’о човек свашта и некако до сателит, што управља с оније ХААРП, дође команда „УДРИ С УРАГАНИ ПО ФЛОРИДУ!“.

Ете, сасвим случајно; није намерно.

У међувремену се тије даљински управљач загуби, а неко не баш расно куче га однесе на депонију. Сва срећа ту превртали по ђубре неки трговци са секундарне сировине, нађу даљински и однесу га на вашар у Смедерево. Е, сад; куј што не знаш, ови наши #наПРДњаци волУ те (с)екскурТЗије с ‘тобуси, мада не плаћају редовно на ови превозници (утужили иј), па напуну 4 комада (у аутобусима) дупке с чланови и остали БОТови из ту странку и упуту се на тије вашар, да купују шиФтарске шалваре и леблебије. Чим је Дијего Армандо Кузмановић препозн’о даљински, синуло му ово за команду „УДРИ С УРАГАНИ ПО ФЛОРИДУ!“ и мор’о да га купи. Ене га сад на терасу у Глибовац и кликће цео дан да оповргне ту команду.

Што се тиче остали курТЗшлуси – не брини. Спас’ли смо ти Нинџа-корњаче дол’ код болницу и сместили смо иј на суво док се политички не реши ситуација с политички постављени В.Д.-јац опште праксе у #отровод.

Поздрави ми оније твој ружни муж, с још ружнију фризуру, па се чујемо.

Твој побратим,
Мустаћ Жорж од Прљанковил

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *