Uncategorized

Саопштење за јавност Српске напредне странке: НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМ НАПАД НА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ТОПЛИЦУ ПИНТОРОВИЋА (МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОТПРЕДСЕДНИК ГО СНС)

Најоштрије осуђујем напад на председника Општине Смедеревска Паланка, Топлицу Пинторовића, којим су лажне демократе поново показале своје право лице – лице батинаша, насилника и хулигана.

Народ је лажне демократе због лоповлука одавно прочитао и казнио, пославши их у дубоку политичку сенку, ван било каквог домашаја државног новца. Сада им је, у недостатку било каквог политичког плана и програма, једино преостало да мрзе и бију боље од себе, људе који се труде да покрену промене и донесу економску добробит грађанима Србије.

И зато је лажни демократа, а истински табаџија Игор Миленковић-Мачак, који је претукао председника Општине Смедеревска Паланка, заправо, један обичан миш. На његову жалост, Србија се променила и нема више мишјих рупа у које би могли да се сакрију ни он, ни њему слични лопови, штеточине и батинаши.

Позивам надлежне државне органе да што хитније процесуирају све случајеве проневере и арчења народног новца, међу којима је и случај Игора Миленковића-Миша, који је, преко фудбалског клуба „Водице“, којим је управљао, проневерио преко 13 милиона динара народних пара, од 2015. до 2016. године.

Ни Смедеревска Паланка, ни њени грађани, нити грађани било ког дела Србије, не заслужују да буду таоци лоповске политике лажних демократа, да једва преживљавају и годинама буду на ивици финансијског колапса, док се разни мишеви богате и пуне своје џепове.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.