Kragujevac

Sajam venčanja „Wedding day“ u hotelu Kragujevac od 26. do 28. januara

Četvrti Sajam venčanja „Wedding day“ biće otvoren u petak, 26. januara u 11 časova u hotelu “Kragujevac” i trajaće do nedelje, 28. januara, uz najavljeno učešće više od 40 izlagača.

Na manifestaciji, koju organizuje Agencija za marketing W&D, budući mladenci biće u prilici da uz sajamske popuste pronađu sve što im je potrebno za organizovanje venčanja, od kreativnih ideja, venčanica, svečanih odela, usluga frizerskih i kozmetičkih salona, do dekoracija enterijera, cvećara, restorana, zlatara, poslastičara, fotografa i luksuznih limuzina.

-Na Regionalnom sajmu venčanja biće predstavljeni najnoviji modni trendovi za ovu sezonu, kao i širok spektar ugostiteljskih usluga -poručuju iz Agencija za marketing W&D. – Predloge za organizaciju venčanja predstaviće specijalizovane agencije i firme, dok će kroz prateće programe zabavnog karaktera poseticima i izlagačima biti ponuđeni novi vidovi usluga namenjenih organizatorima venčanja. Svoje mesto na sajmu naći će i renomirane firme iz Kragujevca čija je delatnost usmerena ka krajnjem korisniku, od gotovih proizvoda do konsultantskih usluga”.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.