КултураСмедерево

У Центру за културу у Смедереву одржана промоција новог романа Владе Арсића

У организацији Народне библиотеке Смедерево, Телевизије К::ЦН и Центра за културу Смедерево у Концертној дворани одржана је промоција нове књиге Владе Арсића, романа „14:14“.

Централни догађај за који писац везује нити приповедања је катастрофална експлозија која се 5. јуна 1941. године догодила у Смедереву.

Влада Арсић дугогодишњи је уредник и новинар у бројним листовима и часописима. Писао је за Пресс, Илустровану политику, Политикин забавник, Националну ревију Србије, ревију САТ Плус…

Аутор је и први уредник телевизијске серије „Од злата јабука“. Аутор је публицистичке књиге Лопатање ђавола (2010) и романа „Изгубљене у магли“ (2012), „Армагедон“ (2014), „Бродолом“ (2014),Н“оћ архангела“ (2016) и „Кад звона занеме“ (2016). Збирке прича : „Невиђена Србија“ и „Приче уз огњиште“. Роман „Изгубљене у магли“ адаптиран је у радио-драму која је премијерно емитована на Другом програму Радио Београда, 2015. године.

Са романима Бродолом, Кад звона занеме и посебно са прошлогодишњим хит издањем Осиње гнездо постао је један од најчитанијих писаца у Србији. Ангажован је као предавач и сарадник у удружењима ,,Доротеј“ и ,,Тијана Јурић”.

Живи и ствара у Београду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.