Kultura

U Velikoj galeriji Doma vojske u Beogradu 23. februara u 13 časova svečano otvaranje izložbe ”Simbol(i) grada: remek-dela srpskog modernizma u službi reprezentacije lokalne zajednice”: AUTOR POSTAVKE STEVAN MARTINOVIĆ DIREKTOR NARODNOG MUZEJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI

U Velikoj galeriji Doma vojske, u sredu 23. februara u 13 časova, održaće se svečano otvaranje izložbe ”Simbol(i) grada: remek-dela srpskog modernizma u službi reprezentacije lokalne zajednice”, Narodnog muzeja u Smederevskoj Palanci.

Prema rečima Stevana Martinovića direktora Narodnog muzeja, koji je i autor postavke, ovo je drugo gostovanje ove ustanove kulture u Beogradu za samo dva meseca.

-Poštovani i dragi prijatelji, koristim ovu priliku da vas pozovem na drugo gostovanje našeg Muzeja u Beogradu za samo dva meseca. Svečano otvaranje izložbe “Simbol(i) grada: remek-dela srpskog modernizma u službi reprezentacije lokalne zajednice” zakazano je za sredu, 23. februar s početkom od 13 sati u Velikoj galeriji Doma vojske. Izložbu će otvoriti prof. dr Dragan Bulatović – saopštio je Martinović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.