Смедерево

Хуманитарни концерт за Луку који болује од тешке болести у среду 30. септембра у Центру за културу Смедерево

Хуманитарни концерт за Луку Петровић Јовановић, који болује од тешке болести агресивног облика саркома, биће одржан у среду, 30. септембра, у Центру за културу, са почетком у 19 часова, најављују организатори у најави прослеђеној нашој редакцији. Наводе да ће на  концерту наступати: Сергеј Ћетковић, Мина Костић, Руле, Саво Перовић, Љуба Станковић, Сања Стојановић, Реанто Хенц, Стефани Павловић, Драган Пантић Смедеревац, Хип хоп ,,Осети ритам“, Цица маца банд, Марина Станковић, Јелена Костов, Шмизле, Александра Ципка Тадић, Ивана Крунић, Анђела и Јовица…
Подсећају да је Лука рођен као здраво дете.

Водитељи програма су наша палнчанка Данијела Кремић и Зоран Јовшић.

-Био је весео дечак, пун снаге и жеље за игром, све до фебруара месеца 2020. године када му је дијагностификована тешка болест. Установљено је да Лука болује од остеосаркома, малигног тумора костију, и да су хитно потребне консултације у иностранству како би што пре био оперисан. Још као мали почео је да тренира фудбал, игра фолклор и постао велики узор млађем брату и сестри. Поред свих активности које је имао, постао је члан и манекен једне модне агенције. Такође је похађао школу пливања и постао добар пливач. Лука има само једну жељу – да оздрави. Исту жељу деле и његови родитељи, као и сви који га познају – подсећају организатори хуманитарног концерта.

Да би Лука наставио своје срећно детињство, помозимо му да победи ову тешку болест. Време му није савезник, а неопходна су му новчана средства за одлазак у иностранство на лечење, за путне трошкове и смештај, као и за медикаменте.

Цена улазнице је 200 динара, а за оне који не могу или не желе на концерт, порука је, да је довољно купити улазницу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.