Smederevo

Raspušten OO DS u Smederevu: ANDRIJA PAVLOVIĆ – POVERENIK

IMG_4383Demokratska stranka raspustila je Gradski odbor u Smederevu zbog saradnje sa Srpskom naprednom strankom, funkcioner Izvršnog odbora DS-a Radoslav Milojičić Kena rekao je da je razlog za raspuštanje odbora i neaktivnost čelnih ljudi.

Za poverenika Demokratske stranke u Smederevu imenovan je Andreja Pavlović. – Posle nekoliko godina lutanja, u Smederevu smo dobili čoveka koji neće ići po svoje mišljenje kod gradonačelnice Jasne Avramović, već će stranku voditi u interesu građana Smedereva – naglasio je Milojičić.- I u Smederevu baš kao i na nivou republike, imamo šizofrenu bulumentu na vlasti kojoj je sve što se desi prvi put u istoriji.

Milojičić je najavio Pavlovića kao kandidata DS-a za gradonačelnika Smedereva na narednim na izborima.

Prema njegovim rečima, najveći broj članova DS-a u Smederevu je napustio funkcije u javnim preduzećima, ali bilo i onih koji su zarad opstanka u foteljama ignorisali stranačku disciplinu.

– Moramo da pronađemo nove ljude koji su spremni da idejama i radom doprinesu razvoju grada, kako bi se najgora vlast otkad je Smedereva promenila – rekao je Milojičić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.