Смедеревска Паланка

Акција Демократске странке на Сајму пољопривредних машина и алата у Смедеревској Паланци: „ПРЕСТАНИ ДА СТРЕПИШ. САДА ЈЕ РЕД НА ЊИХ“

IMG_7998– Смањили су нам плате, смањили пензије, смањили субвенције за пољопривреднике, и ја питам – ко данас боље живи, осим Александра Вучића, његовог брата и његовог кума – изјавио је Радослав Милојичић Кена, шеф Изборног штаба ДС

 

Активисти  Демократске странке данас су боравили на Сајму пољопривредних машина и алата, који се, сваког петнаестог у месецу, одржава у Смедеревској Паланци. Мноштву присутних, из свих крајева Србије, дељене су афише са програмом Демократске странке, под насловом „Престани да стрепиш. Сада је ред на њих“, и „Усправи се, достојанство ти нико не може одузети“.

Са пољопривредницима окупљеним на Сајму, разговарао је шеф Изборног штаба Демократске странке, Радослав Милојичић Кена, који  је овом приликом дао и кратку изјаву за медије.

IMG_7989-1– Ми смо мислили да је Александар Вучић дошао до  краја своје бахатости и безобразлука према грађанима наше земље. Међутим, видимо да он увек може да донесе горе одлуке, по интересе грађана Републике Србије. Видимо на сајму пољопривредних машина да су пољопривредници огорчени. Субвенције од 12 хиљада, које је својевремено дала Демократска странка, Александар Вучић је смањио на четири хиљаде динара. Видимо да је ова власт укинула да 1.200 младих стручњака помаже пољопривредницима у Србији. Цена жита била је 25 динара, док је сада 17 динара, видимо да се млеко не откупљује. Видимо и да Александар Вучић хоће да нашу најплоднију земљу, за коју су наши дедови давали животе – прода странцима. Демократска странка ће се борити против свих ових одлука. Дневно на стотине људи долази или шаље писма подршке Демократској странци, а против ове бахате, корумпиране и нестручне власти, која је уништила не само пољопривреднике, него све гране нашег живота. Смањили су нам плате, смањили пензије, смањили субвенције за пољопривреднике, и ја питам – ко данас боље живи, осим Александра Вучића, његовог брата и његовог кума. Да ли могу пољопривредници, са субвенцијама од четири хиљаде динара да саставе крај са крајем? Да ли могу да купе гориво, и све оно што им је потребно за пољопривредну производњу? Демократска странка позива све пољопривреднике и све грађане Србије да нам се придруже у борби за смењивање најгоре и најкорумпираније владе, предвођене Александром Вучићем – рекао је Милојичић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.