Smederevska Palanka

Objava predsednika Skupštine opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena

Predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, na svom fejsbuk profilu objavio je tekst, koji, zbog značaja informacije, prenosimo u celini:

Poštovani prijatelji i građani Smederevske Palanke, obzirom da se novo rukovodstvo SO Smederevska Palanka od samog početka zalagalo za transparentnost i dostupnost informacija o radu uprave, smatram da je neophodno da budete u toku sa trenutnom situacijom u našoj opštini.

Taman kada smo pomislili da smo krenuli uzlaznom putanjom i da se mnogobrojnim problemima naziralo rešenje, kao grom iz vedra neba, račun naše Opštine je juče blokiran za dodatnih 200.000.000,00-DVESTA MILIONA DINARA od strane Banca Intesa, kao izvršnog poverioca.

Banca Intesa je dana 10.09.2008. godine odobrila kredit od 2.460.454,25 eura. ( DVA IPO MILONA EURA) za projekte u vezi Vodosnabdevanja,izgradnje,popravke i izgradnje infrastrukture na teritoriji Opštine Smederevska Palanka sa rokom vraćanja od deset godina i grejs periodom od tri godine.

Nikada ni jedna rata kredita nije vraćena!!

Ako se pitate gde je novac, zašto su nam ulice i grad u ovakvom stanju, odgovor potražite kod prethodne vlasti. Ponavljam od 2008 godine kreće lopovluk i uništavanje naše opštine!

Takođe, njima možete da se zahvalite i što Smederevska Palanka u budućnosti neće moći da napreduje ni na jednom polju, kao što su sport, kultura,infrastrukturni projekti itd.. Zapravo, što nećemo imati za osnovne stvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.