Smederevska Palanka

U Smederevskoj Palanci sanacija infrastrukture u tranzitnoj saobraćajnici: PREDSEDNIK OPŠTINE NA TERENU

– Nakon sanacije ulice Vuka Karadžića krenuće radovi na drugim putnim pravcima na teritoriji naše opštine, uključujući i popravku ulica u samom gradu – rekao je Toplica Pintorović

 

Radove na rekonstrukciji kišnog kolektora i vodovodne mreže u ulici Vuka Karadžića, koja je jedna od dve najprometnije ulice u gradu, obišao je predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović. Ovi radovi obuhvataju zamenu oko 260 metara vodovodne instalacije, kao i značajno proširenje kanalizacije i kišnog kolektora, posle čega će ovaj deo ulice Vuka Karadžića biti asfaltiran.

-Svi znamo da se ovde, kad god su malo veće kiše, napravi pravo jezero. Iz tog razloga morali smo najpre da uradimo sanaciju kišnog kolektora, pre nego što ovu ulicu presvučemo novim slojem asfalta. Da kasnije, kada ovde bude novi asfalt, ne bismo morali da ponovo kopamo i rekonstruišemo kišni kolektor, moramo da radimo postupno –  izjavio je Pintorović.

Predsednik Opštine Smederevska Palanka najavio da će radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj infrastrukturi u ovoj ulici biti završeni za pet dana, posle čega počinje njeno asfaltiranje.

– Nakon sanacije ulice Vuka Karadžića, krenuće radovi na drugim putnim pravcima na teritoriji naše opštine, uključujući i popravku ulica u samom gradu. Svi znamo da je putna infrastruktura na području Smederevske Palanke u veoma lošem stanju, da u rekonstrukciju i obnovu puteva i ulica dugo nije ulagano. Došlo je vreme da se putna infrastruktura konačno sanira – rekao je, između ostalog, Pintorović, tokom obilaska radova u ulici Vuka Karadžića.

Radove na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži izvodi JP „Vodovod“ iz Smederevske Palanke.

 

V. Đ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.