Вредна донација Беча Општини Свилајнац

Be___donacija_995487527Општини Свилајнац у Бечу је уручена донација у виду једног ватрогасног возила, два комунална возила за одношење смећа и мобилијара за вртић.

У име Града Беча донацију су уручили Renate Brauner, заменица градоначелника и члан Градског већа Града Беча задужена за финансије, привредну политику и бечка градска предузећа, а примопредаји су присуствовали и Christian Oxonitsch, члан Градског већа Града Беча задужен за образовање, омладину, информисање и спорт, Ulli Sima члан Градског већа Града Беча задужена за екологију и Anica Macka Dojder одборница Скупштине Града Беча и посланица Покрајинске купштине Покрајине Беч.

Председник Општине Свилајнац, Предраг Милановић, примио је поклоне и истакао је да ово још једна у низу донација пријатеља након прошлогодишњих поплава.

-Поносан сам што Свилајнац има пријатеље међу највећим европским градовима – истакао је Милановић. – Ми немамо могућности да набавимо сами ова возила тако да нам је ова донација од изузетног значаја, а допринеће већој безбедности грађана Свилајнца и побољшању услуга комуналне и ватрогасне службе нашег града. Такође, покушаћемо да продубимо сарадњу наша два града и на другим нивоима и пројектима.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *