U slici i reči

SNIMLjEN PRVI PROMOTIVNI VIDEO MATERIJAL I FOTOGRAFIJE ZA PROMOCIJU HUMANITARNE AKCIJE „MAGNET ZA LjUBAV“

! Logotip MAGNETzaLJUBAVProšle subote, 17. oktobra, u velikoj sali Kulturnog centra u Zrenjaninu, obavljeno je snimanje video materijala za izradu promotivnog spota humanitarne akcije „Magnet za ljubav“ i realizacija fotografija za promotivni materijal akcije. Na ideju Aleksandra Solomuna, autora i realizatora prvog promotivnog spota naše humanitarne akcije, deca u „ulozi odraslih“ su pred kamerama otkirli svoje planove za „kada porastu“, pozivajući, na sebi svojstven način, sve odrasle da podrže akciju „Magnet za ljubav“ i pomognu one Aleksandra Kis by TABOROSI photographydečake i devojčice kojima je potrebna pomoć za ostvarenje svojih planova za budućnost.

Pred kamerom Aleksandra Solomuna (U.G. Transverzala) i foto aparatom Pavla Taborošija, prvi javni poziv uputili su učenici II razreda O.Š. Vuk Karadžić iz Zrenjanina, tačnije osmogodišnjaci astronaut Boris Poš, veterinarka Sofija Hinda, šminkerka Katarina Stankov, gitarista Novak, fudbaler Ognjen Simić, kamiondžija Lazar Ružić, policajac Julije Kralik, balerina Nevena, inženjer građevine Irina Rajačić i modna kreatorka Milos Tucakov by TABOROSI photographyEleonora Zakar, kao i polaznici Kreativnog centra CEKOM iz Zrenjanina: oficir Nemanja (10), košarkaš Aleksandar Radanov (11), slikarka Milica Tucakov (8), vatrogasac Aleksandar Kiš (3) i poslastičarka Aleksandra Kiš (5). Takođe, realizaciji prvog promotivnog spota doprineli su Iva Čarkić (2) i gimnastičarka Iris Ungur (9) iz Zrenjanina, bajker Mateja Čati (8) iz Velike Grede, vatrogasac Aleksa Ivanović (5) i kraljica Lena Ivanović (3) iz Novog Sada. Nakon poziva za podršku humanitarnoj akciji „Magnet za ljubav“, Snimanje u KCZR 11četvorogodišnji Miloš Tucakov iz zrenjaninskog CEKOM-a, igrajući se kockama, preneo je jasnu poruku celokupne ideje, rekavši da, kada poraste, (p)ostaće Čovek.

Pored pomenutih, video spot humanitarne akcije, čije se premijerno prikazivanje očekuje krajem oktobra, nakon završenog komponovanja i snimanja originalne muzike, montaže i post produkcije, pomogli su i učinili mogućim koordinatori kompanije TDE Services; zatim Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog Centra Zrenjanin; Smiljana Snimanje u KCZR 4Tucakov, osnivač kreativnog centra CEKOM, učiteljica Daliborka Putić iz Zrenjanina i vaspitač Saša Ivanović iz Novog Sada. Prijatelji humanitarne akcije, pružanjem podrške i konkretne pomoći u realizaciji snimanja spota su specijalizovane radnje za izradu, prodaju i iznajmljivanje kostima Partybox i Maslačak Art iz Beograda, SOLOMOON Kranovi iz Elemira, koji su pružili tehničku podršku oko snimanja video spota, kao i marketinške agencije Total Idea iz Novog Sada, koja je izradila Snimanje u KCZR 5logotip, odnosno MPL Agency iz Beograda, koja trenutno radi na izradi web stranice www.magnetzaljubav.rs, odnosno Orion telekom, koji su ustupili rs domen i besplatan web hosting.

Jedinstvena humanitarna akcija „Magnet za ljubav“, čiji su inicijatori i organizatori kompanija TDE Services iz Novog Sada, MK Group iz Beograda i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine iz Novog Sada (uskoro Fondacija Magnet za Ljubav), za svoj cilj ima prikupljanje sredstava za kupovinu prvog inkubatora, Snimanje u KCZR 1magnetne rezonance i prateće opreme, neophodne za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, kojih se u Srbiji godišnje rodi od 6.500 do 8.000; novorođenčadi, koji još uvek nemaju mogućnost za ovakvu vrstu medicinske usluge; decu i omladinu, od kojih neki na ovu vrstu neophodne dijagnostike čekaju i do 18 meseci.

Ovom prilikom organizatori akcije se zahvaljuju institucijama i firmama koje su već pomogle realizaciju humanitarne akcije, kao i brojnim kompanijama koje su najavile učešće, odnosno medijima i javnim ličnostima koji su potvrdili podršku i medijsko partnerstvo i pokroviteljstvo, ali ovog puta, iznad svega deci i roditeljima koji su učestvovali u snimaju promotivnih fotografija i video materijala.

I dalje očekujemo Vašu nesebičnu pomoć i podršku u realizaciji planova za budućnost!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.