Uncategorized

Vredna donacija Beča Opštini Svilajnac

Be___donacija_995487527Opštini Svilajnac u Beču je uručena donacija u vidu jednog vatrogasnog vozila, dva komunalna vozila za odnošenje smeća i mobilijara za vrtić.

U ime Grada Beča donaciju su uručili Renate Brauner, zamenica gradonačelnika i član Gradskog veća Grada Beča zadužena za finansije, privrednu politiku i bečka gradska preduzeća, a primopredaji su prisustvovali i Christian Oxonitsch, član Gradskog veća Grada Beča zadužen za obrazovanje, omladinu, informisanje i sport, Ulli Sima član Gradskog veća Grada Beča zadužena za ekologiju i Anica Macka Dojder odbornica Skupštine Grada Beča i poslanica Pokrajinske kupštine Pokrajine Beč.

Predsednik Opštine Svilajnac, Predrag Milanović, primio je poklone i istakao je da ovo još jedna u nizu donacija prijatelja nakon prošlogodišnjih poplava.

-Ponosan sam što Svilajnac ima prijatelje među najvećim evropskim gradovima – istakao je Milanović. – Mi nemamo mogućnosti da nabavimo sami ova vozila tako da nam je ova donacija od izuzetnog značaja, a doprineće većoj bezbednosti građana Svilajnca i poboljšanju usluga komunalne i vatrogasne službe našeg grada. Takođe, pokušaćemo da produbimo saradnju naša dva grada i na drugim nivoima i projektima.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.