Društvo

Peti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ od 17. juna

Peti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK „Proleter“ iz Vranova, počinje u sredu 17. juna na terenu Veslačkog kluba u Smederevu.
I ove godine organizator je Gradski fudbalski savez Smedereva, zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa.
Zbog epidemije koronavirusa i objektivnih okolnosti, ove godine ograničen je broj ekipa, a učešće na turniru uzeće prvih 16 prijavljenih ekipa.
Prijave se mogu vršiti do 15.juna u 20 časova, a izvlačenje parova je na terenu kod Veslačkog 16.juna u 20 časova. Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara.
Nagradni fond iznosi 200.000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.
Finale je planirano na Vidovdan 28. juna.
Organizatori pozivaju zainteresovane ekipe da se prijave na telefone:
061-239-1111 – Zvezdan
060- 66 33 673 – Olja
Turnir „Zoran Popović Pop“ od osnivanja prati veliko interesovanje igrača, prepune tribine navijača, korektna navijačka i takmičarska atmosfera.
Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015. godine u 51. godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK „Proleter“, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.
Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa. On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega.
Zato, vidimo se na Veslačkom od 17. juna.

Gradski fudbalski savez Smederevo
Porodica i prijatelji Zorana Popovića Popa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.