Sport

U toku je učlanjenje u Planinarski klub „Jasenica“ iz Smederevske Palanke

PSOK „Jasenica“ iz Smederevske Palanke vrši upis članova za 2019. godinu. Odlukom Upravnog odbora visina članarine za 2019. godinu je 1.100 diara, dok je za nove članove 1.200 dinara (zbog troškova izdavanja legitimacije PSS-a).

U ovu cenu uključeno je i osiguranje kod DDOR Novi Sad koje važi tokom svih aktivnosti predviđenih programom kluba kao i Planinarskog saveza Srbije. Takođe, učlanjenjem stičete i pravo na velike popuste za kupovinu sportske opreme u prodavnicama „Beosport“ i „Intersport“ u celoj Srbiji, a koji se kreću i do 20 odsto na postojeće cene.

U toku je i finalno usklađivanje kalendara aktivnosti za tekuću godinu, koji će uskoro biti objavljen, počev od redovnih aktivnosti u Smederevskoj Palanci i okolini, do izleta, pohoda, takmičenja u planinarskoj orijentaciji, planinskom trčanju, uspona po celoj Srbiji i inostranstvu.

Očekujemo Vas na našim redovnim sastancima svakog četvrtka od 19 časova u prostorijama kluba u centru grada, tržni centar „Sigma“ u suterenu.

Za sve one koji do četvrtka 31. januara izvrše upis, legitimacije i markice biće spremne do 15. februara, a za one koji to učine kasnije, tek početkom marta, zato požurite!

DOBRO DOŠLI U PLANINARSKI KLUB „JASENICA“, KLUB SA TRADICIJOM DUGOM  70 godina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.