Smederevska Palanka

Demokratska stranka u Smederevskoj Palanci prva istakla kandidata za predsednika Opštine: DR SNEŽANA PAVIĆEVIĆ – PEDIJATAR I NAČELNIK DEČIJEG DISPANZERA

IMG_7151-300x225-Radoslav Milojičić- Kena biće kandidat za narodnog poslanika

 

Gostujući u „Jutarnjem programu“ lokalne TV „Jasenica“, Radoslav Milojičić- Kena, šef Izbornog štaba Demokratske stranke i predsednik OO DS u Smederevskoj Palanci, izjavio je  da će kandidat ove stranke za predsednika Opštine, na predstojećim lokalnim izborima biti Dr Snežana Pavićević, pedijatar i načelnik Dečijeg dispanzera Doma zdravlja.

-Odluku smo doneli na sednici Opštinskog odbora DS-a i mislim da je dr Snežana Pavićević pravi kandidat, koji se svojom stručnošću, bez ijedne mrlje u karijeri, dokazala na pravi način – naglasio je Milojičić. – To će građani znati da cene i prepoznaju na izborima. Siguran sam u pobedu Demokratske stranke u Palanci, što kena_i_sneza_160204_85810potvrđuju i istraživanja koja smo sproveli.

Milojičić je rekao i da će biti na visokoj poziciji na listi DS-a na republičkim izborima što bi trebalo da obezbedi Smederevskoj Palanci jednog narodnog poslanika.

-Zalagaću se za interese Palanke i Palančana po svaku cenu i doprineću da investicije i ulaganja budu na prvom mestu – rekao je Milojičić. – Neću se ponašati kao aktuelni poslanik SNS-a i raditi i protiv mojih sugrađana.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.