Smederevska Palanka

Mržnja – politički program palanačkih Naprednjaka

1972363_1550748561804745_7919612421294548918_nZaslepljeni i vlasti „žedni“ lideri palanačkih Naprednjaka preko bot (informativne) službe, kojoj neposredno šefuje, gle iznenađenja,  Mali P(e)rica…, nastavljaju sa eksponiranjem laži, svoje lične patologije i frustracija, vulgarnosti, prostakluka i klasičnog govora mržnje, i ovoga puta upućenog meni, kao autoru kolumne „Iver koji je pao daleko od klade“, u kojoj sam kao što sam ranije i najavio, podsetio poslanika Nektarijevića na što-šta što je zaboravio o sebi.

***

I umesto da mi zahvali zbog svega onoga što sam prećutao, jer me domaće vaspitanje i novinarski kodeks sprečavaju da zalazim u određene teme sa kojima su me upoznali sagovornici,  poslanik Nektarijević naređuje svojim podanicima-botovima još agresivniji „napad“.

***

Bez unutrašnje snage i bar prizemne pameti, da iskontrolišu  mržnju prema izmišljenim neprijateljima, botovi „pucaju“ po svima koji se ne uklapaju u njihovu poremećenu sliku sveta u kome, izgleda, ima mesta samo za njih i njihove šefove.

Sve one koji ih ne podržavaju proglašavaju plaćenicima druge strane, a u ovim novinama, koje kako kažu, uređuje predsednik Opštine, a verovatno i svi ostali funkcioneri lokalne samouprave, vide samo hvalospeve lokalnoj vlasti.

***

Evo zato poslovne ponude šefu naprednih botova, koji se tako ljubazno javlja na ulici a za tastaturom „u četiri zida“ tako otvoreno mrzi, kome, od plaćeničkih para od ministarstva ili opštine, nudim honorar u visini celodnevnog raznošenja punih i praznih gajbica – koje je, čujem, doveo do savršenstva – ako mi pokaže bar jedan tekst hvalospeva lokalnoj vlasti u „Palanačkim“. Ove, prošle ili neke prethodne godine.

Naravno da ga nema, jer to i nije deo uređivačke politike ovog medija. Bavimo se, kao što normalan svet prepoznaje, informacijama od javnog značaja, kroz različite medijske sadržaje, od kojih je jedan i izveštavanje o radu lokalne samouprave.

***

No, palanački napredni papagaji su naučili svoju pesmicu i više od toga – i kada bi hteli – ne mogu.

Nemaju čime da – shvate.

Njihov politički program, koji su do sada predstavili Palančanima, sadrži samo – mržnju.

U svom divljačkom jurišu vređaju i članove porodice, pa čak i mog pokojnog oca.

U tom slučaju su baš žestoko pregazili „crvenu liniju“.

To, i da hoću, ne mogu da im zaboravim.

 

 

 

 

One thought on “Mržnja – politički program palanačkih Naprednjaka

  • Jedina mržnja je ona od strane Vas prema nama neistomišljenicima. Niko od članova SNS ne oseća iili pokazuje mržnju prema članovima ostalih stranaka, što ne može da se kaže za članove palanačke vladajuće grupacije u odlasku.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.