Smederevska Palanka

Vrhunski neurolog dr Slađan Zlatković u Centru za fizikalnu terapiju „Vitaphisio“ u Smederevskoj Palanci u utorak 7. novembra

U utorak 7. novembra 2023. godine u Centru za fizikalnu terapiju „Vitaphisio“, koja se nalazi u Smederevskoj Palanci u Glavaševoj 18, specijalističke preglede obavljaće dr Slađan Zlatković, specijalista neurologije.
Dr Slađan Zlatković diplomirao je studije medicine na Medicinskom fakultetu u Nišu 2010. godine. Specijalizaciju je obavio na Klinici za neurologiju KCS u Beogradu, a specijalistički ispit položio je 2021. godine sa odličnom ocenom.

Dr Zlatković je stalno zaposlen u Opštoj bolnici u Smederevu, član je Lekarske komore Srbije, Srpskog lekarskog društva, Društva neurologa Srbije, Srpske lige za borbu protiv epilepsije, Radne grupe za MS Srbije, Evropske akademije neurologa (EAN), Internacionalne lige za borbu protiv epilepsije (ILAE), Društva za poremećaje pokreta (MDS) i Internacionalne asocijacije za glavobolje (IHS).
Dr Zlatković je aktivni i poštovani član medicinske zajednice kao i redovni učesnik domaćih i inostranih naučnih skupova.
Pregled možete da zakažete pozivom broja 026-310-166 ili 064-29-07-965.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.