Smederevo

Svečano otvaranje JOB INFO CENTRA SMEDEREVO

Svečano otvaranje JOB INFO CENTRA SMEDEREVO održaće se u utorak, 20. februara u 13.00 časova na adresi Despota Đurđa 4, Smederevo.

Na događaju će biti saopštene informacije o višegodišnjem partnerskom projektu Vlade Švajcarske i Vlade Srbije i predstavljeno koje sve mogućnosti pruža mladima, poslodavcima i nezaposlenim licima. Događaj će biti prilika da se otvore nove prostorije Job Info centra i predstave usluge namenjene mladima. Job Info Centar Smederevo pomaže učenicima, studentima i nezaposlenima u razvoju veština upravljanja karijerom, pripremi za tržište rada, pronalasku posla koji je u skladu sa ličnim veštinama i interesovanjima, dok poslodavcima između ostalog pruža stručnu pomoć u organizacija obuka na radnom mestu, regrutaciji i selekciji kandidata, povezivanju sa potencijalnim kandidatima za posao.

Job Info Centar Smederevo otvoriće: Nataša Rašković, direktorka organizacije Pro.Tok21, Jelena Stefanović, koordinator komponente za karijerno vođenje i savetovanje projekta „Znanjem do posla“, a o uslugama karijernog savetovanja reći će nešto više Sanja Dimić, karijerna savetnica iz organizacije Pro.Tok21.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.