Друштво

Пети Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ од 17. јуна

Пети Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у среду 17. јуна на терену Веслачког клуба у Смедереву.
И ове године организатор је Градски фудбалски савез Смедерева, заједно са породицом и пријатељима Зорана Поповића Попа.
Због епидемије коронавируса и објективних околности, ове године ограничен је број екипа, а учешће на турниру узеће првих 16 пријављених екипа.
Пријаве се могу вршити до 15.јуна у 20 часова, а извлачење парова је на терену код Веслачког 16.јуна у 20 часова. Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара.
Наградни фонд износи 200.000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.
Финале је планирано на Видовдан 28. јуна.
Организатори позивају заинтересоване екипе да се пријаве на телефоне:
061-239-1111 – Звездан
060- 66 33 673 – Оља
Турнир „Зоран Поповић Поп“ од оснивања прати велико интересовање играча, препуне трибине навијача, коректна навијачка и такмичарска атмосфера.
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015. године у 51. години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК „Пролетер“, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења.
Фудбалски свет није и неће заборавити Попа. Он је, дајући себе фудбалу од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио да се управо кроз фудбал чува сећање на њега.
Зато, видимо се на Веслачком од 17. јуна.

Градски фудбалски савез Смедерево
Породица и пријатељи Зорана Поповића Попа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.