Јединствен случај у Смедеревској Паланци: ЗАКАЗАЛИ СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ НА КОЈУ НИСУ ДОШЛИ

SKUPSTINA_ODLAGANJE_160906_113137У Смедеревској Паланци десио се јединствен случај изненадног одлагања трећег наставка Треће седнице Скупштине општине о чему су одборници опозиције били обавештени пред сам почетак.

Наиме, 6. септембра требало је да буде одржан трећи наставак, и иначе маратонске седнице СО Смедеревска Паланка, на који су дошли одборници опозиције, неколико грађана и представници медија, без иједног припадника владајуће коалиције, да би из скупштинске службе, тек после заказаног почетка седнице, стигла информација да се седница одлаже због генералног штрајка у ЈКП „Водовод“, који је отпочео дан раније.

Одлагање су, према речима председника СО, Владана Вуковића, тражили одборници владајуће коалиције „Александар Вучић – Србија побеђује“.

Опозиција је оштро критиковала овакав начин рада владајуће структуре уз истицање да је ово још један доказ да  садашње руководство општине није у стању да се суочи са проблемима и озбиљно и одговорно води локалну самоуправу.

Иначе, због ситуације у ЈКП „Водовод“ заказана је ванредна седница СО, која ће бити одржана, највероватније, 7. септембра у 20 часова, а о наставку редовне Треће седнице, која је у току, одборници ће бити накнадно обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *