Kragujevac

Sajam stipendija za studente u Kragujevcu od 17-27. oktobra

hp photosmart 720

Centar za razvoj karijere i ove godine u Kragujevcu organizuje onlajn Sajam stipendija, pa će studenti i diplomci Univerziteta u ovom gradu od 17. do 27. oktobra moći da se informišu o mogućnostima za studije i usavršavanje u inostranstvu.

U okviru Sajma stipendija zainteresovanim akademcima će biti na raspolaganju informacije o stipendijama za studije u Nemačkoj, Francuskoj, Americi, mogućnostima za mobilnost kroz Erazmus+ u Cipus programe, stipendijama Fonda za mlade talente za studije u inostranstvu, kao i mogućnostima za praksu u kompanijama u Nemačkoj.

U četvrtak, 20. oktobra administrativni Erazmus+ koordinatori Predrag Vukomanović i Nikola Šipić će održati prezentaciju mogućnosti za studentsku mobilnost kroz Erzmus+ program i tom prilikom studentima Univerziteta u Kragujevcu predstaviti detalje trenutno otvorenih Erazmus+ konkursa za učenje i praksu.

Ove godine programi će biti predstavljeni u vidu prezentacija koje će se održati putem konferencijskih alata, platformi Big Blu Baton, Njebedž i Zum, dok će programi stipendiranja Fonda za mlade talente biće predstavljeni u video-formatu na fejsbuk stranici Centra za razvoj karijere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.