Паланчанин Драган Радовановић: ДР БОГДАНОВИЋ ОДБИО ДА ПРЕГЛЕДА МОЈУ МАЈКУ И БАЦИО КЊИЖИЦУ У ХОДНИК

Поштована редакцијо,
с обзиром да сам данас доживео највећу непријатност за мојих 57 година живота, код доктора Горана Богдановића у Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци, јављам Вам се с надом да ћете то објавити.
Наиме, ради се о прегледу моје мајке која има 81 годину код неуролога др Горана Богдановића. Да не дужим много, доживео сам да ми баци здравствену књижицу у ходник и каже ми да моја мајка неће бити прегледана никад .
За то имам и комплетну пријаву коју сам саставио у правној служби Болнице, која је званично оверена и уведена у протокол са сведоком.
Ако сте заинтересовани могу Вам исту донети и лично.
Надам се да ћете ми изаћи у сусрет и објавити бахатост лекара, бившег директора Опште болнице „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци.
Унапред хвала и поздрав.

 

Драган Радовановић

Смедеревска Паланка

3 thoughts on “Паланчанин Драган Радовановић: ДР БОГДАНОВИЋ ОДБИО ДА ПРЕГЛЕДА МОЈУ МАЈКУ И БАЦИО КЊИЖИЦУ У ХОДНИК

 • 11. маја 2017. at 20:52
  Permalink

  Čim to SNS to ne može da bude normalno!!!! Sta očekivati od naprednjaka više….

  Reply
 • 12. маја 2017. at 14:28
  Permalink

  Tako treba trziliste privatizaciju kovam je kriv. Kad sam pricao da mi nismo spremni za privatizaciju rekli sumi da sam lud .Mi prvo nemamo zakon u svojen koice da stiti nase interese drzave. Jer da imamo zakon nebi nam diktirala neka“ EVROPA“ kojace uskoro da se rasturi ko Bugarska skupstina. A sto se tice nas Srba ako ovako nastavimo nece nas biti ni pod jednoj kruski .Komunizam i Socijalizam nas srbe moze da dovede used. Sveje unasoj opstini imago. (Gosa .20Juli. Vocar. Jedinstvo gradnja.Jedinstvo prevoz. 7juli. Hladnjaca. Pekara. Silosi.Vodna zajednica.Vodoprivreda.Etplast.Jubandag.Zadruzna ekonomija). Sve je Imala nasa Opstina al tako treba ovom nasem narodu

  Reply
 • 13. маја 2017. at 18:17
  Permalink

  A razlog nisi naveo, zašto je bacio knjižicu. Ne odobravam njegovo ponašanje ali i pacijenti znaju biti naporni i dosadni. Koliko je potrebno da ti pukne film kad te neko isprovocira?
  Imam osećaj da nisi celu situaciju izneo u javnost. S poštovanjem…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *