Smederevska Palanka

Donacija građana Kusatka ambulanti Doma zdravlja

Ambulanta Doma zdravlja u Kusatku dobila je značajnu donaciju od građana MZ „Kusadak“ u vidu opreme za računare, dva štampača i čitača dokumenata.

U prostorijama ove ambulante poklon je zaposlenima uručio, zajedno sa meštanima mesne zajednice u kojoj živi, predsednik Opštine Toplica Pintorović.

-Ovo nije prvi put da se građani Kusatka sami organizuju i obezbede donaciju ovoj ambulanti, a svakako da nije ni poslednji. Ovo će olakšati rad zaposlenima u ambulanti i omogućiti brže pružanje usluga pacijentima – naglasio je Pintorović.

Na vrednom poklonu zahvalila se i direktorka Doma zdravlja Ivana Đurđević Starović koja je istakla značajnu ulogu građana Kusatka i u prethodnom periodu kada je bilo sličnih akcija.

-Kusačani su i ovoga puta pokazali svoju humanost, znajući da je Dom zdravlja u teškoj situaciji. Građani su pre par godina uradili adaptaciju kompletnog objekta, a i ova donacija je potvrda njihove želje da ambulanta bude što bolje opremljena. Nadam se da će ovakvih akcija biti i u ostalim mesnim zajednicama – rekla je Ivana Đurđević Starović.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.