Smederevska Palanka

Predsednik Opštine Smederevska Palanka na gradilištu u ulici Vuka Karadžića: ZAVRŠETAK RADOVA POČETKOM SEPTEMBRA

Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović sa saradnicima, je obišao radove na rekonstrukciji ulice Vuka Karadžića u užem centru grada, razgovarao sa podizvođačima radova i istakao da je zadovoljan dinamikom radova, kao i obimom posla koji je do sada završen.

Ekipe JKP „Vodovod“ rekonstruisale su kanalizacionu i vodovodnu mrežu, a urađena je i nova  linija (dužine 45m) od ulice Svete Kamenoresca do zgrade „Vodoprivrede“ gde su zamenjeni svi priključci i eliminisani su priključki koji su prelazili na drugu stranu ulice, što je eliminisalo opasnost od pucanja cevi. Zamenjene su cevi od ulice Ive Bajazite do zgrade Suda u dužini oko 98 metara kao i prelaz prema Vatrogasnom domu i ulici Ive Bajazita.

Nakon prošlogodišnjih problema sa pucanjem cevi za grejanje koje su uslovile prekid grejanja u zgradi Opštine, sada su zamenjene cevi od zgrade Suda do Palanačke gimnazije i do ostrva ispred zgrade Policijske stanice.

Urađena je priprema gotovo čitave ulice Vuka Karadžića, kao i ivičnjaci dužine oko 1,6 km, a ekipe Preduzeća za puteve Požarevac počele su skidanje asfalta od raskrnice sa ulicom Kneza Miloša.

-Radovi teku željenom dinamikom uz manje nepredviđene situacije koje su normalne kada su ovakvi projekti u pitanju. Kao što sam već više puta rekao, za nas je neophodno da vratimo poverenje građana i mi se trudimo da to što pre postignemo. Zato će ono što smo obećali, biti učinjeno – rekao je, prilikom obraćanja predstavnicima medija, predsednik Pintorović.

Na pitanje novinara kada će biti posađen drvored u ulici Vuka Karadžića, Pintorović je rekao da će mesta za drveće, koje je planirano po projektu rekonstrukcije, biti napravljena odmah po završetku radova, jer je sadnja novih stabala planirana za jesen.

Rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića biće završena početkom septembra meseca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.