Спорт

Вечерас финале Меморијалног турнира Зоран Поповић Поп

-Јелен куп и организатори турнира позивају публику на велико финале и целовечрењи програм у Вранову са наградама и гостима изненађења

 

У понедељак, 3. јула у Вранову су одигране полуфиналне утакмице другог Меморијалног турнира у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ који се одржава у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК Пролетер.

Екипа Алатница БМБ Сопот  победила је Амбалажерку из Бегаљице са 7:3, док је Независни синдикат Хестил 1 однео победу против  ФК Милан Сд након пенала. Регуларни ток утакмице завршен је резултатом 3:3.

За прво место вечерас  ће се борити екипе Алатница БМБ Сопот  и Независни синдикат Хестил 1

Финално вече, 4. јула, организатори приређују заједно са Јелен купом, а публику, осим доброг фудбала очекују наградне игре и гости изненађења.

Целовечерњи програм почиње од 20 часова ревијалном утакмицом ветерана Вранова и Радинца са којима је играо и Зоран Поповић Поп.

Од 21 сат игра се утакмица за треће место. Састају се екипе Амбалажерка из Бегаљице И ФК Милан Сд.

У 21,45  почиње још једна ревијална утакмица у којој ће се састати Зоранови пријатељи и пријатељи Јелен купа ( најављен је долазак познатих личности)

За 22,30 х заказана је утакмица за победника турнира.

По завршетку овог меча уследиће церемонија проглашења победника, додела пехара, новчаних награда и захвалница.

Осим прве три пласиране екипе, награду ће добити и најбољи појединци: играч, голман и стрелац, које додељује породица Зорана Поповића Попа. Породица ће уручити и захвалнице учесницима турнира, спонзорима и свима који су допринели да се кроз фудбал чува сећање на Зорана.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015. године након краће и тешке болести. Готово до последњег дана био је тренер ФК Пролетер чији стадион данас носи његово име.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.