ATAMANSKI KOMENTAR (Piše: Ataman Zaglibljanski)

(MUSTAĆ ŽORŽ: pismo posestrimi)

Draga posestrimo Melanijo!

Pišem ti ovo pismo, da ti objasnim kako j’ to bilo i da te niki ne laže i da se ne pravu kojekak’e špekulacije u vezi s ovi uragan „Irma“.
DakleM, ležali pored bazen u Kovačicu Baćko od Koloniju i Dijego Armando Kuzmanović. Nji’ dvojica se tu podžapali oko toJ, da l’ više šteti na Opštinu to što Dijego Armando Kuzmanović pije po gajbu i po pivo dnevno il’ to što ij zbog Baćkov potpis, onijem #žutaću Kenanu, stranka otela i sprovela u Kovačicu o opštinski trošak. Za sve to vreme Dijego Armando nervozno prevrt’o daljinski upravljač od televizor po ruke, a onije vr’ bio okrenut ka nebo. Klikć’o čovek svašta i nekako do satelit, što upravlja s onije HAARP, dođe komanda „UDRI S URAGANI PO FLORIDU!“.

Ete, sasvim slučajno; nije namerno.

U međuvremenu se tije daljinski upravljač zagubi, a neko ne baš rasno kuče ga odnese na deponiju. Sva sreća tu prevrtali po đubre neki trgovci sa sekundarne sirovine, nađu daljinski i odnesu ga na vašar u Smederevo. E, sad; kuj što ne znaš, ovi naši #naPRDnjaci volU te (s)ekskurTZije s ‘tobusi, mada ne plaćaju redovno na ovi prevoznici (utužili ij), pa napunu 4 komada (u autobusima) dupke s članovi i ostali BOTovi iz tu stranku i uputu se na tije vašar, da kupuju šiFtarske šalvare i leblebije. Čim je Dijego Armando Kuzmanović prepozn’o daljinski, sinulo mu ovo za komandu „UDRI S URAGANI PO FLORIDU!“ i mor’o da ga kupi. Ene ga sad na terasu u Glibovac i klikće ceo dan da opovrgne tu komandu.

Što se tiče ostali kurTZšlusi – ne brini. Spas’li smo ti Nindža-kornjače dol’ kod bolnicu i smestili smo ij na suvo dok se politički ne reši situacija s politički postavljeni V.D.-jac opšte prakse u #otrovod.

Pozdravi mi onije tvoj ružni muž, s još ružniju frizuru, pa se čujemo.

Tvoj pobratim,
Mustać Žorž od Prljankovil

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.