Društvo

Kampanja „Budućnost Srbije“ u Podunavskom okrugu: PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO VELIKU PLANU, SMEDEREVSKU PALANKU I SMEDEREVO

U okviru kampanje „Budućnost Srbije“, predsednik Aleksandar Vučić posetio je Podunavski okrug, Veliku Planu, Smederevsku Palanku i Smederevo.

U  Velikoj Plani Vučić je posetio Fabriku modne konfekcije „Makaron moda“ i nedavno rekonstruisanu Biblioteku „Radoje Domanović“, a potom se i obratio okupljenim građanima.

Poseta Smederevskoj Palanci počela je u Fabrici opreme i mašina „Goša“, gde se u prisustvu direktora Srdana Dimitrijevića i predsednika Opštine Smederevska Palanka, Nikole Vučena, predsednik Srbije obratio radnicima. U nastavku posete Vučić je boravio u Narodnom muzeju, gde ga je direktor Stevan Martinović upoznao sa istorijatom i značajem ove ustanove kulture. Ispred zgrade Narodnog muzeja Aleksandar Vučić se obratio okupljenim građanima.

Posetu Opštini Smederevska Palanka Vučić je nastavio u Azanji, gde je posetio Zemljoradničku zadrugu i obratio se meštanima jednog od najvećih sela u Srbiji, a na kraju je u Selevcu obišao preduzeće „Mikros union“ koje je među najvećim proizvođačima konzumnih jaja u Srbiji.

U Smederevu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije. Poseta Podunavskom okrugu završena je obraćanjem predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić okupljenim građanima na Gradskom trgu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.