Крагујевац

Хуманитарна акција за девојчицу која болује од леукемије: „ИГРАМО ДА ТЕОДОРА ПОБЕДИ“

Деветогодишња Крагујевчанка Теодора Врањешевић бори са опаком болешћу – леукемијом. Досадашње лечење је дало извесне резултате, али и поред тога неопходна је трансплантација коштане сржи, а за то јој је потребна финансијска подршка свих људи добре воље.

Како би јој пружили подршку да истраје у својој борби, два водећа клуба у Крагујевцу, КМФ „Економац“ и ФК „Раднички 1923“, уз подршку свих људи добре воље, одиграће ревијалне футсал утакмице, са жељом да се сакупи што је могуће више финансијских средстава за лечење младе суграђанке.

Тим поводом у четвртак, 9. фебруара, у Спортској хали „Језеро“, у оквиру хуманитарне акције „Играмо да Теодора победи“, биће одигране три ревијалне утакмице и то:

18.30 сати: ФК „Раднички 1923“ – ФК „Вашариште“ (играчи рођени 2005–2006.)

19.00 сати: КМФ „Економац“ – ФК „Раднички 1923“ (сениори)

19.40 сати: КМФ „Економац“ – ФК „Раднички 1923“ (ветерани)

На улазима за западну трибину биће постављене кутије за сакупљање добровољних прилога уместо куповине улазница, а сав приход  и донације спонзора биће упућени породици Врањешевић.

Они који би желели да буде део ове акције, а нису у могућности да дођу у халу, своје донације могу да уплате и на текући рачун отворен у Ерсте банци број 340 – 32003872 – 78 (Богдан Врањешевић).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.