Pisma redakciji

Palančanin Dragan Radovanović: DR BOGDANOVIĆ ODBIO DA PREGLEDA MOJU MAJKU I BACIO KNjIŽICU U HODNIK

Poštovana redakcijo,
s obzirom da sam danas doživeo najveću neprijatnost za mojih 57 godina života, kod doktora Gorana Bogdanovića u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci, javljam Vam se s nadom da ćete to objaviti.
Naime, radi se o pregledu moje majke koja ima 81 godinu kod neurologa dr Gorana Bogdanovića. Da ne dužim mnogo, doživeo sam da mi baci zdravstvenu knjižicu u hodnik i kaže mi da moja majka neće biti pregledana nikad .
Za to imam i kompletnu prijavu koju sam sastavio u pravnoj službi Bolnice, koja je zvanično overena i uvedena u protokol sa svedokom.
Ako ste zainteresovani mogu Vam istu doneti i lično.
Nadam se da ćete mi izaći u susret i objaviti bahatost lekara, bivšeg direktora Opšte bolnice „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci.
Unapred hvala i pozdrav.

 

Dragan Radovanović

Smederevska Palanka

3 thoughts on “Palančanin Dragan Radovanović: DR BOGDANOVIĆ ODBIO DA PREGLEDA MOJU MAJKU I BACIO KNjIŽICU U HODNIK

 • Čim to SNS to ne može da bude normalno!!!! Sta očekivati od naprednjaka više….

  Reply
 • Tako treba trziliste privatizaciju kovam je kriv. Kad sam pricao da mi nismo spremni za privatizaciju rekli sumi da sam lud .Mi prvo nemamo zakon u svojen koice da stiti nase interese drzave. Jer da imamo zakon nebi nam diktirala neka“ EVROPA“ kojace uskoro da se rasturi ko Bugarska skupstina. A sto se tice nas Srba ako ovako nastavimo nece nas biti ni pod jednoj kruski .Komunizam i Socijalizam nas srbe moze da dovede used. Sveje unasoj opstini imago. (Gosa .20Juli. Vocar. Jedinstvo gradnja.Jedinstvo prevoz. 7juli. Hladnjaca. Pekara. Silosi.Vodna zajednica.Vodoprivreda.Etplast.Jubandag.Zadruzna ekonomija). Sve je Imala nasa Opstina al tako treba ovom nasem narodu

  Reply
 • A razlog nisi naveo, zašto je bacio knjižicu. Ne odobravam njegovo ponašanje ali i pacijenti znaju biti naporni i dosadni. Koliko je potrebno da ti pukne film kad te neko isprovocira?
  Imam osećaj da nisi celu situaciju izneo u javnost. S poštovanjem…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.