Politika

Jedinstven slučaj u Smederevskoj Palanci: ZAKAZALI SEDNICU SKUPŠTINE NA KOJU NISU DOŠLI

SKUPSTINA_ODLAGANJE_160906_113137U Smederevskoj Palanci desio se jedinstven slučaj iznenadnog odlaganja trećeg nastavka Treće sednice Skupštine opštine o čemu su odbornici opozicije bili obavešteni pred sam početak.

Naime, 6. septembra trebalo je da bude održan treći nastavak, i inače maratonske sednice SO Smederevska Palanka, na koji su došli odbornici opozicije, nekoliko građana i predstavnici medija, bez ijednog pripadnika vladajuće koalicije, da bi iz skupštinske službe, tek posle zakazanog početka sednice, stigla informacija da se sednica odlaže zbog generalnog štrajka u JKP „Vodovod“, koji je otpočeo dan ranije.

Odlaganje su, prema rečima predsednika SO, Vladana Vukovića, tražili odbornici vladajuće koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Opozicija je oštro kritikovala ovakav način rada vladajuće strukture uz isticanje da je ovo još jedan dokaz da  sadašnje rukovodstvo opštine nije u stanju da se suoči sa problemima i ozbiljno i odgovorno vodi lokalnu samoupravu.

Inače, zbog situacije u JKP „Vodovod“ zakazana je vanredna sednica SO, koja će biti održana, najverovatnije, 7. septembra u 20 časova, a o nastavku redovne Treće sednice, koja je u toku, odbornici će biti naknadno obavešteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.