Smederevo

Humanitarni koncert za Luku koji boluje od teške bolesti u sredu 30. septembra u Centru za kulturu Smederevo

Humanitarni koncert za Luku Petrović Jovanović, koji boluje od teške bolesti agresivnog oblika sarkoma, biće održan u sredu, 30. septembra, u Centru za kulturu, sa početkom u 19 časova, najavljuju organizatori u najavi prosleđenoj našoj redakciji. Navode da će na  koncertu nastupati: Sergej Ćetković, Mina Kostić, Rule, Savo Perović, Ljuba Stanković, Sanja Stojanović, Reanto Henc, Stefani Pavlović, Dragan Pantić Smederevac, Hip hop ,,Oseti ritam“, Cica maca band, Marina Stanković, Jelena Kostov, Šmizle, Aleksandra Cipka Tadić, Ivana Krunić, Anđela i Jovica…
Podsećaju da je Luka rođen kao zdravo dete.

Voditelji programa su naša palnčanka Danijela Kremić i Zoran Jovšić.

-Bio je veseo dečak, pun snage i želje za igrom, sve do februara meseca 2020. godine kada mu je dijagnostifikovana teška bolest. Ustanovljeno je da Luka boluje od osteosarkoma, malignog tumora kostiju, i da su hitno potrebne konsultacije u inostranstvu kako bi što pre bio operisan. Još kao mali počeo je da trenira fudbal, igra folklor i postao veliki uzor mlađem bratu i sestri. Pored svih aktivnosti koje je imao, postao je član i maneken jedne modne agencije. Takođe je pohađao školu plivanja i postao dobar plivač. Luka ima samo jednu želju – da ozdravi. Istu želju dele i njegovi roditelji, kao i svi koji ga poznaju – podsećaju organizatori humanitarnog koncerta.

Da bi Luka nastavio svoje srećno detinjstvo, pomozimo mu da pobedi ovu tešku bolest. Vreme mu nije saveznik, a neophodna su mu novčana sredstva za odlazak u inostranstvo na lečenje, za putne troškove i smeštaj, kao i za medikamente.

Cena ulaznice je 200 dinara, a za one koji ne mogu ili ne žele na koncert, poruka je, da je dovoljno kupiti ulaznicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.