Смедеревска Паланка

Канцеларија за управљање јавним улагањима одобрила Пројекат о реконструкцији Опште болнице „Стефан Високи“: ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА ТРИ МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА

Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије одобрила је Пројекат о реконструкцији Опште болнице „Стефан Високи“, у Смедеревској Паланци.

Радови ће почети након спроведене јавне набавке. Реконструкција ће се радити у три фазе – прва фаза, која  ће ускоро почети, подразумева замену крова, уградњу комплетне нове столарије, израду фасаде, наткривање и изградњу пријема, израду терасе, опремање и све оно што спада у машинске радове.

– Ово ће бити једна од највећих инвестиција коју је наша општина икада добила. Укупна вредност радова износиће око три милијарде динара. Ово је један од доказа да наша држава брине о мањим локалним срединама, о њиховом напретку и развоју. Од једне девастиране општине, која је била заборављена, полако постајемо једно велико градилиште – рекао је, тим поводом, председник Општине Смедеревска Паланка Никола Вучен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.