Smederevska Palanka

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima odobrila Projekat o rekonstrukciji Opšte bolnice „Stefan Visoki“: INVESTICIJA VREDNA TRI MILIJARDE DINARA

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije odobrila je Projekat o rekonstrukciji Opšte bolnice „Stefan Visoki“, u Smederevskoj Palanci.

Radovi će početi nakon sprovedene javne nabavke. Rekonstrukcija će se raditi u tri faze – prva faza, koja  će uskoro početi, podrazumeva zamenu krova, ugradnju kompletne nove stolarije, izradu fasade, natkrivanje i izgradnju prijema, izradu terase, opremanje i sve ono što spada u mašinske radove.

– Ovo će biti jedna od najvećih investicija koju je naša opština ikada dobila. Ukupna vrednost radova iznosiće oko tri milijarde dinara. Ovo je jedan od dokaza da naša država brine o manjim lokalnim sredinama, o njihovom napretku i razvoju. Od jedne devastirane opštine, koja je bila zaboravljena, polako postajemo jedno veliko gradilište – rekao je, tim povodom, predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.