Smederevska Palanka

Nastavlja se štrajk u JKP „Vodovod: RADNICI RAZMIŠLjAJU DA PEŠKE KRENU U BEOGRAD

strajk_vodovod_160905_122247-800x445-Štrajkači su razočarani odnosom rukovodstva opštine prema njima i problemima sa kojima se suočavaju oni, ali i građani Smederevske Palanke

 

U JKP „Vodovod“ i dalje traje štrajk i raste nezadovoljstvo radnika odlukama donetim na vanrednoj sednici Skupštine opštine.

Komentarišu da je odluka SO neprimenljiva u postojećim okolnostima i uslovima, a smeta im što nije prihvaćen nijedan predlog Sindikata JKP „Vodovod“.

Štrajkači su razočarani odnosom rukovodstva opštine prema njima i problemima sa kojima se suočavaju oni, ali i građani Smederevske Palanke.

nada_jankovic_160908_152852Prema rečima Nade Janković iz Štrajkačkog odbora, štrajk se nastavlja, ali ima i novih inicijativa.

– Razmišljamo o mogućnosti da peške krenemo u Beograd u Vladu Srbije – kaže Nada Janković.

Odluka o minimumu procesa rada doneta na vanrednoj sednici Skupštine opštine nije prihvatljiva ni za vršioca dužnosti direktora ovog javnog preduzeća, koji smatra da je teško primenljiva u praksi i da ne postoje elementarni uslovi i sredstva za rad, a to ukazuje i na razmimoilaženja u stavovima i među predstavnicima vladajuće stranke, odnosno aktuelnih funkcionera u lokalnoj samoupravi.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.