Друштво

Кампања „Будућност Србије“ у Подунавском округу: ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОСЕТИО ВЕЛИКУ ПЛАНУ, СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ И СМЕДЕРЕВО

У оквиру кампање „Будућност Србије“, председник Александар Вучић посетио је Подунавски округ, Велику Плану, Смедеревску Паланку и Смедерево.

У  Великој Плани Вучић је посетио Фабрику модне конфекције „Макарон мода“ и недавно реконструисану Библиотеку „Радоје Домановић“, а потом се и обратио окупљеним грађанима.

Посета Смедеревској Паланци почела је у Фабрици опреме и машина „Гоша“, где се у присуству директора Срдана Димитријевића и председника Општине Смедеревска Паланка, Николе Вучена, председник Србије обратио радницима. У наставку посете Вучић је боравио у Народном музеју, где га је директор Стеван Мартиновић упознао са историјатом и значајем ове установе културе. Испред зграде Народног музеја Александар Вучић се обратио окупљеним грађанима.

Посету Општини Смедеревска Паланка Вучић је наставио у Азањи, где је посетио Земљорадничку задругу и обратио се мештанима једног од највећих села у Србији, а на крају је у Селевцу обишао предузеће „Микрос унион“ које је међу највећим произвођачима конзумних јаја у Србији.

У Смедереву је председник Србије Александар Вучић обишао радове на реконструкцији зграде Гимназије. Посета Подунавском округу завршена је обраћањем председника Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић окупљеним грађанима на Градском тргу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.