Smederevska Palanka

Konferencija za medije predsednika Skupštine opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena: SEDNICA SO ZAKAZANA ZA 10 MART U 10 ČASOVA

Predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, održao je konferenciju za medije na kojoj je najavio održavanje 7. sednice SO za petak 10. mart u 10 časova.

Tom prilikom Vučen je demantovao informacije koje su se pojavile u javnosti, a plasirane su, kako je naglasio,  od strane pojedinih medija, opozicionih lidera, kao i drugih relevantnih ili manje relevantnih pojedinaca da će u Opštini Smederevska Palanka biti uvedena prinudna uprava.

-Neće biti prinudne uprave i biće održana sednica Skupštine opštine i to ne sa dnevnim redom koji su predložili opozicioni odbornici potpisnici zahteva za održavanje vanredne sednice, već sa tačkama koje smo mi pripremili- rekao je Vučen.- Na dnevnom redu će se naći ozbiljne teme, pored ostalog i iz domena socijalne zaštite. Skupštinska služba ozbiljno radi na pripremi sednice i biće interesantno videti kako će se opozicija odnositi prema tačkama koje su i oni, preuzevši od nas, predložili za razmatranje na sednici Skupštine opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.