Смедеревска Паланка

Конференција за медије председника Скупштине општине Смедеревска Паланка Николе Вучена: СЕДНИЦА СО ЗАКАЗАНА ЗА 10 МАРТ У 10 ЧАСОВА

Председник Скупштине општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, одржао је конференцију за медије на којој је најавио одржавање 7. седнице СО за петак 10. март у 10 часова.

Том приликом Вучен је демантовао информације које су се појавиле у јавности, а пласиране су, како је нагласио,  од стране појединих медија, опозиционих лидера, као и других релевантних или мање релевантних појединаца да ће у Општини Смедеревска Паланка бити уведена принудна управа.

-Неће бити принудне управе и биће одржана седница Скупштине општине и то не са дневним редом који су предложили опозициони одборници потписници захтева за одржавање ванредне седнице, већ са тачкама које смо ми припремили- рекао је Вучен.- На дневном реду ће се наћи озбиљне теме, поред осталог и из домена социјалне заштите. Скупштинска служба озбиљно ради на припреми седнице и биће интересантно видети како ће се опозиција односити према тачкама које су и они, преузевши од нас, предложили за разматрање на седници Скупштине општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.