Uncategorized

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke: NAJOŠTRIJE OSUĐUJEM NAPAD NA PREDSEDNIKA OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA TOPLICU PINTOROVIĆA (MILOŠ VUČEVIĆ POTPREDSEDNIK GO SNS)

Najoštrije osuđujem napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka, Toplicu Pintorovića, kojim su lažne demokrate ponovo pokazale svoje pravo lice – lice batinaša, nasilnika i huligana.

Narod je lažne demokrate zbog lopovluka odavno pročitao i kaznio, poslavši ih u duboku političku senku, van bilo kakvog domašaja državnog novca. Sada im je, u nedostatku bilo kakvog političkog plana i programa, jedino preostalo da mrze i biju bolje od sebe, ljude koji se trude da pokrenu promene i donesu ekonomsku dobrobit građanima Srbije.

I zato je lažni demokrata, a istinski tabadžija Igor Milenković-Mačak, koji je pretukao predsednika Opštine Smederevska Palanka, zapravo, jedan običan miš. Na njegovu žalost, Srbija se promenila i nema više mišjih rupa u koje bi mogli da se sakriju ni on, ni njemu slični lopovi, štetočine i batinaši.

Pozivam nadležne državne organe da što hitnije procesuiraju sve slučajeve pronevere i arčenja narodnog novca, među kojima je i slučaj Igora Milenkovića-Miša, koji je, preko fudbalskog kluba „Vodice“, kojim je upravljao, proneverio preko 13 miliona dinara narodnih para, od 2015. do 2016. godine.

Ni Smederevska Palanka, ni njeni građani, niti građani bilo kog dela Srbije, ne zaslužuju da budu taoci lopovske politike lažnih demokrata, da jedva preživljavaju i godinama budu na ivici finansijskog kolapsa, dok se razni miševi bogate i pune svoje džepove.

SLUŽBA ZA INFORMISANjE

SRPSKA NAPREDNA STRANKA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.