Smederevska Palanka

DS Smederevska Palanka: NAPAD NA PREDSEDNIKA OPŠTINE IZMIŠLjEN

Opštinski odbor Demokratske stranke Smederevska Palanka najoštrije osuđuje i odbacuje neistinite tvrdnje kabineta predsednika Opštine da je član DS Igor Milenković nasrnuo na privremenog predsednika Opštine Toplicu Pintorovića u nedelju uveče.

Očigledno, privremeni predsednik Opštine svako obraćanje sugrađanki i sugrađana, smatra nasiljem i pokušajem ataka na njegovu ličnost. Igor Milenković u svojstvu građanina postavio je pitanje privremenom predsedniku Opštine zašto u nedelju uveče vozi opštinski automobil, dok su istovremeno sva preduzeća u gradu blokirana, obustavljena socijalna davanja, pomoć sportskim klubovima i kulturi i nijedna rupa na putevima nije asfaltirana.

Nije bilo nikakvog napada, već je on izmišljen kako bi se obmanula javnost i prikrila nesposobnost i odgovornost za goruću situaciju u kojoj se nalazi opština. Osuđujemo pokušaje obmanjivanja javnosti iznošenjem optužbi bez ikakvih dokaza i očekujemo od nadležnih institucija da će odoleti pritiscima vladajuće Srpske napredne stranke i da će dati poslednju reč u ovom slučaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.