Крагујевац

Сајам венчања „Wedding day“ у хотелу Крагујевац од 26. до 28. јануара

Четврти Сајам венчања „Wedding day“ биће отворен у петак, 26. јануара у 11 часова у хотелу “Крагујевац” и трајаће до недеље, 28. јануара, уз најављено учешће више од 40 излагача.

На манифестацији, коју организује Агенција за маркетинг W&D, будући младенци биће у прилици да уз сајамске попусте пронађу све што им је потребно за организовање венчања, од креативних идеја, венчаница, свечаних одела, услуга фризерских и козметичких салона, до декорација ентеријера, цвећара, ресторана, златара, посластичара, фотографа и луксузних лимузина.

-На Регионалном сајму венчања биће представљени најновији модни трендови за ову сезону, као и широк спектар угоститељских услуга -поручују из Агенција за маркетинг W&D. – Предлоге за организацију венчања представиће специјализоване агенције и фирме, док ће кроз пратеће програме забавног карактера посетицима и излагачима бити понуђени нови видови услуга намењених организаторима венчања. Своје место на сајму наћи ће и реномиране фирме из Крагујевца чија је делатност усмерена ка крајњем кориснику, од готових производа до консултантских услуга”.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.