Kultura

Naš kolega pobednik konkursa za najlepšu priču posvećenu međugeneracijskoj saradnji: „MOJ KOMŠIJA“ ODUŠEVIO ŽIRI I ČITAOCE

-Nagrada je Dragoljubu Janojliću uručena u Smederevskoj Palanci pošto, je iz zdravstvenih  razloga, izostao sa svečanosti u Narodnoj skupštini

 

Našem saradniku, novinaru i književniku Dragoljubu Janojliću predata je u Smederevskoj Palanci nagrada za priču „Moj komšija“ kojom je pobedio na književnom konkursu za najlepšu priču posvećenu međugeneracijskoj solidarnosti,  kojeg je raspisao časopis „Glas osiguranika“ Republičkog fonda PIO povodom 48. rođendana. Nagrada je trebalo da mu bude uručena 21. februara u Narodnoj skupštini Srbije, ali laureat iz zdravstvenih razloga nije mogao prisustvovati svečanosti.

Plaketu i knjigu Zorana Bogavca „Nečujna zvona – hrišćansko nasleđe Kosmeta“, u stanu mu je uručio direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje – Filijala Smederevo, Milan Perić.

Prvonagrađena priča „Moj komšija“, koja je odabrana  među tridesetak prispelih radova, objavljena je u prazničnom broju „Glasa osiguranika“, 30. juna prošle godine.

-U našu Redakciju  stigle su divne reakcije  na Vašu kratku a tako jezgrovitu priču – obavestile su autora nagrađenog rada kolege iz Redakcije „Glasa osiguranika“ 16. avgusta 2017. godine uz poziv na saradnju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.