Смедеревска Паланка

Председник Општине Смедеревска Паланка на градилишту у улици Вука Караџића: ЗАВРШЕТАК РАДОВА ПОЧЕТКОМ СЕПТЕМБРА

Председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић са сарадницима, је обишао радове на реконструкцији улице Вука Караџића у ужем центру града, разговарао са подизвођачима радова и истакао да је задовољан динамиком радова, као и обимом посла који је до сада завршен.

Екипе ЈКП „Водовод“ реконструисале су канализациону и водоводну мрежу, а урађена је и нова  линија (дужине 45м) од улице Свете Каменоресца до зграде „Водопривреде“ где су замењени сви прикључци и елиминисани су прикључки који су прелазили на другу страну улице, што је елиминисало опасност од пуцања цеви. Замењене су цеви од улице Иве Бајазите до зграде Суда у дужини око 98 метара као и прелаз према Ватрогасном дому и улици Иве Бајазита.

Након прошлогодишњих проблема са пуцањем цеви за грејање које су условиле прекид грејања у згради Општине, сада су замењене цеви од зграде Суда до Паланачке гимназије и до острва испред зграде Полицијске станице.

Урађена је припрема готово читаве улице Вука Караџића, као и ивичњаци дужине око 1,6 км, а екипе Предузећа за путeве Пожаревац почеле су скидање асфалта од раскрнице са улицом Кнеза Милоша.

-Радови теку жељеном динамиком уз мање непредвиђене ситуације које су нормалне када су овакви пројекти у питању. Као што сам већ више пута рекао, за нас је неопходно да вратимо поверење грађана и ми се трудимо да то што пре постигнемо. Зато ће оно што смо обећали, бити учињено – рекао је, приликом обраћања представницима медија, председник Пинторовић.

На питање новинара када ће бити посађен дрворед у улици Вука Караџића, Пинторовић је рекао да ће места за дрвеће, које је планирано по пројекту реконструкције, бити направљена одмах по завршетку радова, јер је садња нових стабала планирана за јесен.

Реконструкција улице Вука Караџића биће завршена почетком септембра месеца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.