Смедеревска Паланка

У Смедеревској Паланци санација инфраструктуре у транзитној саобраћајници: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НА ТЕРЕНУ

– Након санације улице Вука Караџића кренуће радови на другим путним правцима на територији наше општине, укључујући и поправку улица у самом граду – рекао је Топлица Пинторовић

 

Радове на реконструкцији кишног колектора и водоводне мреже у улици Вука Караџића, која је једна од две најпрометније улице у граду, обишао је председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић. Ови радови обухватају замену око 260 метара водоводне инсталације, као и значајно проширење канализације и кишног колектора, после чега ће овај део улице Вука Караџића бити асфалтиран.

-Сви знамо да се овде, кад год су мало веће кише, направи право језеро. Из тог разлога морали смо најпре да урадимо санацију кишног колектора, пре него што ову улицу пресвучемо новим слојем асфалта. Да касније, када овде буде нови асфалт, не бисмо морали да поново копамо и реконструишемо кишни колектор, морамо да радимо поступно –  изјавио је Пинторовић.

Председник Општине Смедеревска Паланка најавио да ће радови на водоводној и канализационој инфраструктури у овој улици бити завршени за пет дана, после чега почиње њено асфалтирање.

– Након санације улице Вука Караџића, кренуће радови на другим путним правцима на територији наше општине, укључујући и поправку улица у самом граду. Сви знамо да је путна инфраструктура на подручју Смедеревске Паланке у веома лошем стању, да у реконструкцију и обнову путева и улица дуго није улагано. Дошло је време да се путна инфраструктура коначно санира – рекао је, између осталог, Пинторовић, током обиласка радова у улици Вука Караџића.

Радове на канализационој и водоводној мрежи изводи ЈП „Водовод“ из Смедеревске Паланке.

 

В. Ђ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.