Sport

Večeras finale Memorijalnog turnira Zoran Popović Pop

-Jelen kup i organizatori turnira pozivaju publiku na veliko finale i celovečrenji program u Vranovu sa nagradama i gostima iznenađenja

 

U ponedeljak, 3. jula u Vranovu su odigrane polufinalne utakmice drugog Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ koji se održava u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter.

Ekipa Alatnica BMB Sopot  pobedila je Ambalažerku iz Begaljice sa 7:3, dok je Nezavisni sindikat Hestil 1 odneo pobedu protiv  FK Milan Sd nakon penala. Regularni tok utakmice završen je rezultatom 3:3.

Za prvo mesto večeras  će se boriti ekipe Alatnica BMB Sopot  i Nezavisni sindikat Hestil 1

Finalno veče, 4. jula, organizatori priređuju zajedno sa Jelen kupom, a publiku, osim dobrog fudbala očekuju nagradne igre i gosti iznenađenja.

Celovečernji program počinje od 20 časova revijalnom utakmicom veterana Vranova i Radinca sa kojima je igrao i Zoran Popović Pop.

Od 21 sat igra se utakmica za treće mesto. Sastaju se ekipe Ambalažerka iz Begaljice I FK Milan Sd.

U 21,45  počinje još jedna revijalna utakmica u kojoj će se sastati Zoranovi prijatelji i prijatelji Jelen kupa ( najavljen je dolazak poznatih ličnosti)

Za 22,30 h zakazana je utakmica za pobednika turnira.

Po završetku ovog meča uslediće ceremonija proglašenja pobednika, dodela pehara, novčanih nagrada i zahvalnica.

Osim prve tri plasirane ekipe, nagradu će dobiti i najbolji pojedinci: igrač, golman i strelac, koje dodeljuje porodica Zorana Popovića Popa. Porodica će uručiti i zahvalnice učesnicima turnira, sponzorima i svima koji su doprineli da se kroz fudbal čuva sećanje na Zorana.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015. godine nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana bio je trener FK Proleter čiji stadion danas nosi njegovo ime.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.