SmederevoSport

Završen drugi Memorijalni turnir „Zoran Popović Pop“

U utorak uveče, pred oko 800 gledalaca, u Vranovu je odigrana finalna utakmica drugog Memorijalnog turnira „Zoran Popović Pop“ kojom je završeno ovo fudbalsko nadmetanje u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter.

Titulu pobednika, nakon žestoke borbe, odnela je ekipa Nezavisni sindikat Hestil 1 pobedivši ekipu Alatnica BMB Sopot rezultatom 6:3. Treće mesto zauzela je ekipa FK Milan Sd.
Pobednička ekipa plasirala se na finalno takmičenje Jelen kupa u Novom Sadu, čiji pobednik odlazi u Rim na derbi Lacio – Roma.
Finalno veče, osim dobrog fudbala, obeležile su nagradne igre Jelen kupa, ovogodišnjeg generalnog sponzora turnira u Vranovu.
Osim utakmice za prvo mesto odigrane su i dve revijalne. Najpre su se sastali veterani Vranova i Radinca sa kojima je svojevremeno igrao i Zoran Popović Pop,a potom i ekipe Jelen kupa i Popovih drugara. Glavna zvezda ovog revijalnog meča bio je Milan Mitrović, zvezda Granda,a u istoj ekipi nastupili su i poznati umetnici Pavle Udovičić,Danijel Cehranov, Vedran Blagojevic i Miloš Vilotić.
Pobedničkim ekipama uručeni su pehari i novčane nagrade,a za najbolje pojedince nagrade je obezbedila porodica Zorana Popovića Popa, koja je dodelila i zahvalnice učesnicima turnira, sponzorima, sudijama, medijima koji su izveštavali o ovom događaju i Zoranovim prijateljima koji organizuju turnir.
Za najboljeg novinara proglašen je Radoje Glišić iz Sportskog žurnala.
Najbolji igrač turnira je Vladan Prvulović,a najbolji golman Miloš Knežević , obojica iz pobedničke ekipe Nezavisni sindikat Hestil 1, dok je najbolji strelac Božidar Simić iz drugoplasirane ekipe Alatnica Sopot.
Ove godine dodeljena je i nagrada za Fer plej koja je pripala igračima ekipe Delta montaža .
Drugi Memorijalni turnir Zoran Popović Pop trajao je od 19.juna do 4.jula. Prema procenama organizatora za 16 večeri na tribinama terena u Vranovu utakmice je ispratilo više od pet hiljada gledalaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.