Smederevska Palanka

Saopštenje iz kabineta predsednika Opštine Smederevska Palanka: NAPADI ONIH KOJI SU DO JUČE PLjAČKALI SE NASTAVLjAJU!

Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine Smederevska Palanka. Na njega je nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković poznatiji kao „Mačak“, koji je tom prilikom uputio niz uvreda i ozbiljnih pretnji predsedniku Opštine, i čitavoj vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci u Palanci. Uzrok napada je konferencija za medije koju je nedavno održao predsednik Opštine Toplica Pintorović i na kojoj je izneo dokaze da je preko fudbalskog kluba „Vodice“, kojim je upravljao gore pomenuti Milenković, pronevereno preko 13 miliona dinara u periodu od 2015. do 2016. godine. Slučaj je prijavljen nadležnim organima.

Napominjemo da je opština Smederevska Palanka, upravo zbog postupaka koji su činili takvi, u dubiozi preko 3 milijarde dinara, a da je samo preko fudbalskih klubova u periodu od 2011. do 2016. godine iz budžeta Opštine, odnosno novca građana Smederevske Palanke, „izvučeno“ preko milion evra.

Koliko je puteva, ulica, obdaništa, škola i drugih infrastrukturnih radova i obnova institucija moglo da bude urađeno sa ovim novcem koji su „izvukli“ iz budžeta Opštine i time direktno oštetili sve građane Smederevske Palanke?!

Isti ti koji su vlast obavljali u tom periodu, danas su najveći glasnogovornici zašto Smederevska Palanka nema putnu i komunalnu infrastrukturu.

Nažalost, takvi građanima opštine Smederevska Palanka nemaju šta da ponude osim laži, obmana, pretnji i napada.

 

Kabinet predsednika Opštine Smederevska Palanka

Služba za informisanje

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.