Smederevska Palanka

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U SMEDEREVSKOJ PALANCI

Palanka-iz-vazduha_05-300x224-300x224-300x224U vezi sa informacijama koju je na društvenoj mreži Facebook na stranici pod nazivom „Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle osobe sa smetnjama u razvoju Puž” (koja nije otvorena uz saglasnost Centra za socijalni rad), objavila Sanja Đorđević, rukovodilac dnevnog boravka, da nadležni žele da ugase ovu ustanovu, dužnost mi je da obavestim javnost da se radi o najbrutalnijoj manipulaciji i neistini koja ima za cilj bespotrebno uznemiravanje građana, kao i diskreditaciju Centra za socijalni rad i lokalne samouprave.

Na žalost, motivi za plasiranje ovakvih neistina i napad leže u ličnim interesima pojedinaca i Centar za socijalni rad će, kao i do sad, štiti najbolji interes svojih korisnika od svih vrsta zloupotreba.

 

Centar za socijalni rad

Smederevska Palanka

 

 

2 thoughts on “SAOPŠTENjE ZA JAVNOST CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U SMEDEREVSKOJ PALANCI

  • Ako to znači da nije bilo uopšte govora o zatvaranju Dnevnog boravka Puž i da se to nikako neće dogoditi onda je cela javnost neizmerno srećna. ?

    Reply
  • Ma Centri za socijalni rad u Srbiji se uživeli i smatraju da su država u državi i da mogu sebe da stave iznad Države i iznad zakona, sve to rade pod izgovorom da je to u cilju zaštite prava lica, oni su najveće zlo i bruka za Državu Srbiju

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.