Смедеревска Паланка

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Palanka-iz-vazduha_05-300x224-300x224-300x224У вези са информацијама коју је на друштвеној мрежи Facebook на страници под називом „Дневни боравак за децу, младе и одрасле особе са сметњама у развоју Пуж” (која није отворена уз сагласност Центра за социјални рад), објавила Сања Ђорђевић, руководилац дневног боравка, да надлежни желе да угасе ову установу, дужност ми је да обавестим јавност да се ради о најбруталнијој манипулацији и неистини која има за циљ беспотребно узнемиравање грађана, као и дискредитацију Центра за социјални рад и локалне самоуправе.

На жалост, мотиви за пласирање оваквих неистина и напад леже у личним интересима појединаца и Центар за социјални рад ће, као и до сад, штити најбољи интерес својих корисника од свих врста злоупотреба.

 

Центар за социјални рад

Смедеревска Паланка

 

 

2 thoughts on “САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

  • Ako to znači da nije bilo uopšte govora o zatvaranju Dnevnog boravka Puž i da se to nikako neće dogoditi onda je cela javnost neizmerno srećna. ?

    Reply
  • Ma Centri za socijalni rad u Srbiji se uživeli i smatraju da su država u državi i da mogu sebe da stave iznad Države i iznad zakona, sve to rade pod izgovorom da je to u cilju zaštite prava lica, oni su najveće zlo i bruka za Državu Srbiju

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.